TOP Realitka
TOP Realitka
Vyhľadávanie





V ponuke je 31 nehnuteľností.

TOP Realitka – Rezervované, Exkluzívne, Perfektný 3-izbový byt, LOGGIA, rekonštrukcia, zariadenie, zateplenie, Bratislava Žitavská ul.

Cena:
184 999,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Ulica: Žitavská
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 71 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 2
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 1785
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

TOP Realitka – Rezervované, Exkluzívne, Perfektný 3-izbový byt, LOGGIA, rekonštrukcia, zariadenie, zateplenie, Bratislava Žitavská ul.

Predáme pekný, veľmi dobre riešený, kompletne prerobený 3 izbový byt, 71m2, s uzavretou loggiou, v tichej a pokojnej lokalite na Žitavskej ulici, vo Vrakuni.
Nachádza sa na 2.p/7. poschodí s výťahom. K bytu patrí pivnička.
Podlahová plocha bytu vrátane pivničky: 66,32m2+3,97m2loggia
Poloha bytu: SJ

Dispozícia:
Vstup do bytu spríjemní priestranná predsieň, v ktorej sa nachádza vstavaná skriňa s dostatočne veľkým, úložným priestorom.
Je riešená úložnými policami a priestorom pre zavesenie napr. kabátov. Nechýba aj priestor na obuv. Farba vstavanej skrine dokonale ladí s drevenými zárubňami, s dverami a dlažbou.

Kuchyňa je vybavená vstavanou kuchynskou linkou a jedálenským stolom, je doplnená elegantnou mramorovou pracovnou doskou spolu so spotrebičmi ako napr: (plynový šporák, digestor, el.rúra). Má samostatný vstup. Máte pocit súkromia pri príprave dobrôt pre najbližších. Výhľad z okna Vám spríjemní zeleň.

Priestranná obývačka s výstupom na pekne veľkú, uzavretú loggiu, zaručuje dostatočné pohodlie pre celú rodinku. Loggia má novú dlažbu a presklenie, samozrejmosťou je aj sieťka proti hmyzu. Nerušený oddych je zabezpečený.

2x Spacie izby sú taktiež dostatočne veľké. Jedna izba je nepriechodná. Druhá má vstup z obývačky. Zaručene sa v nich budete cítiť pohodlne.
No a nesmie chýbať kúpeľňa s vaňou a samostatné WC.
V predsieni , v kuchyni , v kúpeľní, WC, loggii je nová dlažba. V izbách a obývačke sú parkety. Byt sa predáva so zabudovaným zariadením. Zostávajú aj svietidlá.

Kompletná rekonštrukcia:
Byt prešiel rozsiahlou kompletnou rekonštrukciou: výmena elektrických rozvodov, stupačiek, interiérové dvere so zárubňami, plávajúce podlahy, plastové okná, nové omietky, v kúpeľni sú nové obklady a dlažba, nová sanita.

Bytový dom je zateplený, má novú fasádu, nový výťah, balkóny na medzi poschodí, brána na čip.
Bezproblémové parkovanie pred domom. Výborné napojenie na spoje, obchvaty.
Všetky pozitíva mestského bývania, ako sú široké možnosti kultúrneho, spoločenského vyžitia, nakupovania, športovania a zábavy máte stále na dosah. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, obchod, MHD, pošta, Malý Dunaj a hrádza, Vrakunsky lesík.

Cena nehnuteľností: 184 999 € vrátane provízie pre RK.

V odmene je zahrnutý aj právny servis a poplatok, za prevod vlastníckych práv, do katastra nehnuteľností.
Možnosť využiť HÚ aj priamo u nášho profesionálneho hypotekárneho poradcu – špecialistu a ušetrite tak veľa času spojeného s návštevami rôznych bánk.
Bližšie info – info-ZVNC-toprealitkask.sk, 0905 399 999

Maklér:

makler
Maklér:TOP Realitka
Telefón:+421 905 399 999
E-mail:info-ZVNC-toprealitkask.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.